Sluiten

Veelgestelde vragen

Voor firma’s binnen de E.U. (m.u.v. Nederland) is het mogelijk BTW-vrij te kopen indien u een geldig BTW-nummer heeft.

U kunt uw bestelde producten ook ophalen in ons magazijn.

Voltaweg 8 a
5993 SE  Maasbree

Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag van 8.00-16.00 uur, zaterdag van 8.00-12.00 uur

Als Nederlands bedrijf voldoen wij aan de Nederlandse Statiegeldwet. Op dit moment zit er enkel op PET-flessen statiegeld. Dit is 0,15 € per flesje.

Gemiddeld wordt je bestelling na 3-5 werkdagen geleverd in Nederland en België.  Echter kunnen wij in verband met de drukte niet geheel garanderen dat de bestelling binnen het gekozen tijdsbestek wordt bezorgd omdat wij hiervoor afhankelijk zijn van onze bezorgpartner DPD. Voor actuele informatie met betrekking tot de bezorging van je bestelling adviseren wij je om de Track&Trace-gegevens van de bestelling te raadplegen.

Indien je geen bevestiging per e-mail hebt ontvangen adviseren wij je om allereerst je reclame- of spam-inbox te controleren. Indien je de bestelling hebt geplaatst met een geregistreerd account, kun je de geplaatste bestelling terugvinden in het menu-item “Bestellingen”  op je Mijn Account-pagina.

Mocht je één uur na het plaatsen van de bestelling nog steeds geen bevestigingsmail van de bestelling hebben ontvangen of staat de bestelling nog niet geregistreerd in jouw persoonlijke account, stuur dan je IBAN-gegevens en een kopie of screenshot van het bankafschrift naar service@fivestartrading-holland.eu met als onderwerp ‘Geen bevestiging’ en wij doen zo spoedig mogelijk onderzoek naar de status van jouw bestelling.

Mocht je na twee werkdagen nog geen reactie van ons hebben ontvangen, controleer dan of het betaalde bedrag is teruggestort op jouw bankrekening. Indien dit het geval is, is de bestelling per abuis niet succesvol doorgekomen in ons bestelsysteem en adviseren wij je om de bestelling opnieuw te plaatsen.

Zodra je bestelling is overgedragen aan onze bezorgpartner en naar je onderweg is zal de Track&Trace-status wijzigen. Wij adviseren je om jouw Track&Trace-gegevens op een later moment nogmaals te raadplegen.

Onze bezorgpartners bezorgen onze bestellingen op het door jou opgegeven afleveradres. Hierop zijn de voorwaarden van DPD van toepassing.

Na een mislukte bezorgpoging laat de pakketbezorger een bericht in de brievenbus achter en ontvang je een e-mail met de melding dat de postbezorger er niet in is geslaagd de bestelling te bezorgen en dat de bestelling afgeleverd wordt bij een service point bij jou in de buurt.

Indien je per ongeluk een onjuist adres hebt ingevoerd tijdens het plaatsen van je bestelling en de bestelling reeds is overgedragen aan onze bezorgpartner, kun je de bezorggegevens zelf aanpassen. Zodra je de Track&Trace-gegevens van de bestelling hebt ontvangen kun je kiezen voor een nieuwe bezorgoptie.

Indien je niet in de gelegenheid bent om je bestelling op het onjuiste of aangepaste huisnummer op te halen, adviseren wij je de bestelling te laten bezorgen op een afhaalpunt. Indien de bestelling niet binnen 14 werkdagen wordt opgehaald zal de bestelling naar ons worden geretourneerd. Je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail en de terugbetaling van het betaalde bedrag vindt automatisch plaats.

Indien je bestelling om welke reden dan ook naar ons magazijn wordt geretourneerd gaat er een automatisch retourproces van start en krijg je het betaalde bedrag binnen 5 tot 10 werkdagen teruggestort op je rekening. Indien je de bestelling opnieuw wenst te ontvangen adviseren wij je om een nieuwe bestelling te plaatsen.

Indien je jouw bestelling niet hebt ontvangen adviseren wij je om de Track&Trace-gegevens van de bestelling te raadplegen. Neem contact met ons op indien de Track&Trace-gegevens onjuiste informatie tonen. Vervolgens zal onze bezorgpartner onderzoek doen naar de status van je bestelling en streven wij ernaar om je binnen 5 werkdagen te voorzien van de uitkomst van het onderzoek. Indien je jouw bestelling in de tussentijd alsnog ontvangt vernemen wij dit graag van je.

Als je ontvangen bestelling incompleet is, adviseren wij je om een e-mail te sturen naar service@fivestartrading-holland.eu met als onderwerp ‘Bestelling incompleet’ of contact met ons op te nemen via onze contactpagina. Vermeld hierbij het betreffende bestelnummer en wij doen zo spoedig mogelijk onderzoek naar jouw incomplete bestelling.

Als je een product beschadigd of defect hebt ontvangen verzoeken wij je vriendelijk om een e-mail te sturen naar service@fivestartrading-holland.eu met de volgende informatie:

• het desbetreffende bestelnummer;

• een duidelijke beschrijving van de beschadiging of het defect aan het product;

• één of meerdere foto’s van de staat waarin je jouw bestelling of product hebt ontvangen, om het defect of de schade te bewijzen. De beschadiging of het defect moet op ten minste één foto duidelijk zichtbaar zijn. Na ontvangst van de foto’s bieden wij je zo spoedig mogelijk een passende oplossing.