Sluiten

Aziatische frisdranken in Europa

Aziatische frisdranken worden steeds meer gedronken in Europa en zijn populairder dan ooit.

Frisdranken uit Azië hebben vaak een excentriekere en exotischere smaak dan de dranken die we in Europa gewend zijn. Bij Five Star Trading Holland spelen we hierop in door je een ruim aanbod van Aziatische frisdranken aan te bieden, zodat jij de mogelijkheid krijgt om deze unieke producten te proeven. Zo bieden we diverse smaken aan van Hata Kosen Ramune, Chupa Chups en Mogu Mogu. Ook niet alledaagse smaken van grote merken als Coca-Cola, Monster Energy, Pepsi en Fanta hebben we in ons assortiment.

Hata Kosen Ramune is een Japanse frisdrank die in veel verschillende en aparte smaken komt. Ramune wordt in een glazen fles geleverd. Het unieke is dat de flessen worden verzegeld met een glazen knikker die je in de fles moet duwen om hem open te krijgen. Doordat de knikker in de fles blijft rammelen, krijg je een superleuk effect tijdens het drinken ervan.

Uit Zuid-Korea komt Chupa Chups. Ooit in Spanje ontstaan maken ze hele fruitige en tegelijkertijd zoete frisdranken, zoals we al gewend zijn van de lolly’s. Door de kleurrijke designs die ze gebruiken voor de blikjes, is het een frisdrank die je echt in je koelkast moet hebben staan.

Heb je al eens het Thaise Mogu Mogu geproefd? Een exotisch drankje dat behalve echt fruitsap ook stukjes fruit en vruchtvlees bevat. Een drankje maakt waar je op moet kauwen! Het is de afgelopen jaren populair geworden dankzij social media platformen als TikTok en Instagram en is tegenwoordig niet meer weg te denken bij de jeugd.

De Aziatische varianten van grote bekende merken als Coca-Cola, Fanta en Monster Energy zijn steeds populairder aan het worden in Europa. Deze dranken zijn zo populair, omdat ze in Azië totaal andere smaken en verpakkingen hebben dan we in Europa gewend zijn. De smaken van de frisdranken en de designs van de verpakkingen zijn vaak terug te verhalen naar de cultuur die daar is. In China en Japan verwerken ze veel kersenbloesem- en witte perziksmaak in hun frisdranken. De draak wordt vaak gezien als een teken van geluk, zoals verwerkt is in het design van de Monster Energy Dragon Chinese Tea. De productiewijze en gebruikte grondstoffen kunnen per continent verschillen. Hierdoor krijg je een authentieke Aziatische smaak die niet in Europa terug te vinden is.

Fun Fact

Wij hebben momenteel meer dan 60 verschillende soorten uit voorraad leverbaar in ons alsmaar groeiende assortiment Aziatische dranken.

Andere blogberichten