Sluiten

Producten uit de hele wereld.

Wij bieden producten aan uit verschillende landen. Uiteraard verkopen wij Nederlandse producten maar er zijn veel merken die niet op de Nederlandse markt verkrijgbaar zijn. Onze inkopers struinen de hele wereld af naar merken en producten die niet in Nederland te koop zijn. Het bekendste voorbeeld zijn de Deense Coca Cola en Fanta producten. Deze zijn goedkoper dan de Nederlandse varianten. Vaak lopen zij voorop met nieuwe smaken. Uit de Verenigde Staten komen smaken die in Nederland niet verkrijgbaar zijn. Cream Soda, Ginger Ale en Root Beer zijn geliefde producten. Amerikaanse soda’s bevatten glucosesiroop i.p.v. suiker. Dit smaakt net iets anders.

Monster Energy wordt in de hele wereld geproduceerd. Elk land heeft zo zijn eigen smaken. Velen daarvan zijn niet in Nederland verkrijgbaar, dus importeren we deze uit Canada, Polen, Hongarije het Verenigd Koninkrijk, de USA of Japan. Uit dit laatste land importeren we diverse frisdranken die voor de meesten onbekend in de oren zullen klinken. Een reden temeer om ze eens te proberen.

Naast frisdrank kunt u bij ons terecht voor koffie en toebehoren, thee, snacks, snoepgoed, soep en veel meer. Ook hier kunt u een uitgebreid aanbod vinden uit diverse landen. Erg geliefd zijn de Amerikaanse chips en snoepgoed. Ook het aanbod uit Japan neemt maandelijks toe. Kortom, voor de meest exotische producten kunt u terecht in onze webshop.

Andere blogberichten